Ahad, 15 Julai 2012

JOM KURUS DENGAN SD2

Mahu turun 3-5kg seminggu..Program yang menyihatkan tanpa perlu anda berlapar..ALPHA LIPID SD 2




WOW!!!!HASIL YANG MENAKJUBKAN TESTIMONI DARI  Zukiroh Abdullah PENGGUNA SD 2 ALPA LIPID DAN PENGEDAR.TAK RUGI MENCUBA!!! HASIL YG AMAT MEMUASKAN!!!DENGAN PENGGUNAAN 3 TIN SAHAJA BERAT BADAN TELAH TURUN 7KG DARI 75KG KE 68KG...JOM3333 HARI RAYA AIDILFITRI SUDAH SEMAKIN HAMPIR...APA ANDA TUNGGU LAGI!!!!! ALSDII the best..ape tggu lg..pm/sms - Rosmanizah 012-3949154 (Whatsapp/Viber)





Sebelum 68kg sekarang 57kg Wahhh..tahniah Niena..comey dah..Sape yg belum try mmg sgt rugi..ni testimoni yg plg latest ok..
ALSDII the best..ape tggu lg..pm/sms - Rosmanizah 012-3949154 (Whatsapp/Viber)




Memang dah semangat RAYA ni nak pakai baju KEBAYA..Alhamdullilah Dengan Alpha Lipid SD2, Impian saya akan tercapai...3 minggu dah nmpak perubahannya!!!! anda bila lagi?? Jangan tunggu lama2, sedang elok lah dah nak masuk bulan PUASA ni, lebih effective...
Untuk keterangan lanjut atau sesiapa yg nak order sila hubungi saya pm/sms - Rosmanizah 012-3949154 (Whatsapp/Viber)

YNA WITH UNIFORM KERJA.. SDII terbaik lah.. After 1bulan je yna turun 8kg, ini pun curi2 makan makanan manis n nasi.. Pengalaman yg menyakitkan dengan perut buncit dah macam orang mengandung.. Tp hakikatnye itu semua lemak sahaja! 

JOM BANTERAS LEMAK DI TUBUH ANDA SEKARANG JUGA! Jangan lambat, bisness partner di perlukan.. Daftar keahlian serendah RM60 sahaja. Untuk keterangan lanjut atau sesiapa yg nak order sila hubungi saya pm/sms - Rosmanizah 012-3949154 (Whatsapp/Viber)

Ahad, 2 Mei 2010

New Testi From sarina Suboh via Facebook

Kak sarinah juga pembeli baju Slimming NANO, beliau pengedar Jus Diet Mate dari Ipoh yg Popular.


Rosmanizah Binti Abdul Rahman salam kak.. lopo den nak jawab sms..bukak jo FB nampak akak.. sudah kurus banyak compare gambar fist akak bg saya.. yg duk dalam kereta tuhmuka pun nampak susut..
Sarina Suboh
hohoho... makaseh... berkat pakai baju slimming itew sambil2 wat eksesais n ambik produk.. akak ni kena ada alat bantuan baru la ada kemajuan.. kalu nak diet sendiri2.. mmg tak menjadi....

Note -Kak sarina juga penjual jus Diet Mate5 , Boleh singgah ke blog beliauhttp://anggunmate5.myportal.my http://anggun-qasehsarina.blogspot.com

Ahad, 4 April 2010

New update from Rohayanti Hassan - 5kg

Ni update progress dah turun since 4 bulan pakai Body Slimming Suit Undergarment NANO with infrared..

Tru email L_ieza@streamyx.com

"Nampaknya total kita turun dh 5 kg.. Sgt puas hati bile jeans before preggy dh boleh pakai setlah ank dh 2 thn lebih..hehe cincin ni pun sume makin longgar...ada alasan kan beli lain..heh."

Tahniah sekali lagi buat Roha ye.

Rabu, 24 Mac 2010

New Testimoni from deknaceria79@yahoo.com via cbox

She Lost 1kg within 1 week
Ni customer yang beli untuk kawan dia mula2..Kawan dia chinese turun 3kg juga within 1 week plus. Yang ni dah beli 5 set NANO..

azlina: iza...last week aku beli nano body slimming tue...aku pakai 7hri mula isnin hingga jumaat...bila timbang hr satu turun 1 kilo...bestnye...thank a lot

- Azlina ni pemborong tudung ala-ala Ariani yang popular sekarang ni, So sapa berminat boleh contact dia untuk jadi pengedar tudung atau beli tudung dengan harga murah sangat compare kat pasaran. email to deknaceria79@yahoo.com

Ada lagi new testimoni yg akan saya update lagi lepas ni.

Ahad, 21 Mac 2010

New Testimoni from Fiqaliya tru Yahoo Messenger - 18kg within 3month++

Fiqaliya worn 2 set Slimming Suit Bamboo Charcoal starting December 2009. She Lost 18 kg within 3 Month ++. She also take herbalife and wear bamboo charcoal.

----- Our chat on Sun, 21/3/10 16:19 -----

fiqaliya (16:04): salamsss
Lan_ieza (16:05): waalaikumsalam
fiqaliya (16:06): izahh..just nak bagitau..slimming suit tu sgtt bagussssssss
Lan_ieza (16:06): wah..bagus tu.. leh letak testimoni..
fiqaliya (16:06): hehehe..bolehh..
Lan_ieza (16:07): leh diskaun lg for 2nd purchase
fiqaliya (16:07): since pakai masa bln 12 spi skang ni dh trn dlm 18kg dahh
fiqaliya (16:08): kalau diskaun lg bpa rm?
Lan_ieza (16:08): dulu amik apa ek.. bamboo ker nano..lupa dah
fiqaliya (16:08): bamboo charcoal
Lan_ieza (16:09): 18kg tu sekali herbalifeker
fiqaliya (16:09): aritu bli rm150 kn?
Lan_ieza (16:09): iza lupa dah..ramai yg beli nano
fiqaliya (16:09): haah mmglee amik HL plus pki bamboo
Lan_ieza (16:09): ok..
fiqaliya (16:10): nano tu lg bgs ke?
Lan_ieza (16:10): so far ramai gak yg turun...

To fiqaliya - congratulation!!

Jumaat, 19 Mac 2010

PAY USE YOUR CREDIT CARD









Item
Size




Rabu, 10 Mac 2010

New Testimoni-From Marini Amin, Shah Alam via Facebook

Marini bought Nano Set on 11 February 2009. She Lost 2 kg within 1 Month.

salam..
sis, i lost 2kg!!! :DDD
nano ni helps a lot. its a bit tight kan bile pakai so sy tak boleh nk makan bnyk.. mkn sket je da kenyang.. hoping to lost a lot more and be the next biggest loser hihihihi :D


Note- Congratulation ye dear.

Isnin, 8 Februari 2010

New Update - 4kg in 2 months

Today...Rohayanti Hasan from Johor already lost 4kg in 2 month with NANO.
Congratulation to Hayanti..

Photobucket

-Nota kaki- baju ni belakang sebenarnya..terbalik..

So..to my lovely kakak dok kat Ipoh tu pun sama.. ukuran pinggang dah loose makan sama JDMate.. akak bg exact figure berapa dah kurang yer..customer yg makan sama Herbalife, wat atkins, low carbo tu bagi exact figure leh letak sini sekali testi.. Aritu sms x bagi berapa dah loose cuma cakap ada perubahan.. Saya tunggu yer..

Kepada semua customer yg beli kat sini.. TQ very-very much..

Isnin, 4 Januari 2010

Photobucket
MARI SINGGAH SINI..
BANYAK JENIS BAJU SLIMMING..SAPA KATA PEREMPUAN JER BOLEH PAKAI>>
LELAKI PUN BOLEH PAKAI..ADA JUGA CUSTOMER LELAKI YANG BELI..
Bukan sahaja untuk kururskan badan, mana yg mengalami sakit badan, sendi, badan lemah,
banyak angin dalam badan, digalakkan mecuba..


Stok untuk loose panty - semuanya sold out,
Akan update bila akan masuk stok baru.


Bawah ni gambar Body Corset (2in1)..(Maaf girdle x pasang) Yg ni include Infrared = RM189 - Kain sangat lembut dan sedap dipakai.Photobucket
Photobucket

Harga tanpa infrared RM159
Photobucket

Sila scroll bawah untuk lebih detail .....

Sabtu, 5 Disember 2009


BODY SLIMMING UNDERGARMENT WITH INFRARED (JAPAN TECHNOLOGY)

Harga yang ditawarkan adalah jauh murah berbanding dipasaran. Saya sendiri adalah pengguna baju slimming ini dan ingin membantu rakan-rakan untuk menurunkan berat badan, ibu-ibu selepas bersalin, bukan itu sahaja malah membantu menghilangkan lenguh-lenguh dan sakit badan. (ikuti tertimoni saya semasa memakai baju slimming ini dibawah).

MY TESTIMONI (18kg in 11 month) -KURUS & MENGANDUNG .
See my picture...


Saya menjual 5 set jenis baju Slimming dan loose pack (Singlet dan Panty sahaja) yang mengandungi INFRARED sahaja. baju-baju tersebut ialah:

1-Body Slimming Undergarment With Bamboo Charcoal include FIR (5 in 1) (New in market)
2-Body Slimming Girdle with infrared Plus (2 in 1)
3-Body Slimming Undergarment With NANO include FIR (5 in 1)
4-Body Slimming Undergarment (Seamless) include FIR (5 in 1)
5-Body Slimming Undergarment include FIR (3 in 1) (Budget Set)
6-Body Slimming Undergarment include FIR (1 Lingerie only)
7-Body Slimming Undergarment include FIR (1 Panty only)

1-Body Slimming Undergarment With Bamboo Charcoal include FIR (5 in 1) (New in market)
Original price- RM189
NOW..OFFER PRICE RM159

Photobucket


1-Body Slimming Corset with infrared Plus (2 in 1)
Original Price RM239
NOW..OFFER PRICE RM189

Photobucket

4 size available with measurement


M -Corset 61-75cm Girdle 83-99cm
L -Corset 71-83cm Girdle 89-105cm
XL -Corset 76-88cm Girdle 92-112cm
XXL -Corset 83-95cm Girdle 97-119cm



3. Body Slimming Undergarment With NANO include FIR
(5 in 1)
Original Price RM199
NOW..OFFER PRICE RM179

Photobucket

4. Body Slimming Undergarment (Seamless) include FIR
(5 in 1)
Original Price RM149
NOW..OFFER PRICE RM129

Photobucket


5. Body Slimming Undergarment include FIR (3 in 1)
(Budget Set)
Original Price RM99
NOW..OFFER PRICE RM89

Photobucket


6. Body Slimming Undergarment include FIR
(Lingerie only)
Price RM59

7. Body Slimming Undergarment include FIR

(Panty only)
Price RM29
Tebal
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

All package include postage
(POSLAJU)
(Semenanjung, Sabah and Sarawak only)


All package have 2 colour (skin tone and black) except item
no 1. colour grey only (original bamboo charcoal colour) and no 2. skin colour only.

For 2 in 1 - Lingerie dan Girdle
For 3 in 1 - Lingerie, Girdle dan Panty
For 5 in 1 - Lingerie, Girdle, Panty and knee supporter (can use for arm also).

Testimoni adalah saya sendiri -


TURUN DALAM 18kg dengan pakai baju slimming ini dgn pengurangan makan karbohidrat selama 11 bulan.


Gambar sebelum pakai Baju dalam ni - Saya pakai NANO sebab berat 90kg.
Photobucket


Semasa dah pakai baju ni berat dah turun ke 78kg

Photobucket

Sekarang dah 72kg
Tunjuk muka jek ..Dagu berlapis totally dah hilang.

PhotobucketPhotobucket



Malah, dengan penurunan berat badan saya ini saya telah disahkan mengandung setelah 10 tahun mencuba. Masalah PCOS sejenis ketumbuhan dalam rahim telah hilang dgn pemakaian baju ini dan pelbagai usaha lain.

Dan pada 20 July 2009 saya telah selamat melahirkan bayi perempuan. Ni baby saya Marissa Adrianna Mazlan - sekarang dah 5 bulan

PhotobucketPhotobucketPhotobucket




Macam tak percaya tapi inilah kenyataan saya dari seorang yang gemuk susah dapat anak ke2 selepas 10 tahun.

Kebaikan kain arang buluh ini adalah (Bahasa Melayu):

Anti-bakteria Menghilangkan bau Membekalkan pengudaraan yang baik Kadar penyerapan kelembapan yang tinggi Melepaskan tenaga inframerah jarak jauh Membekalkan ion-ion negatif

Sesuai untuk :
Wanita selepas bersalin.
Wanita yang mengalami kegemukan badan , mempunyai perut buncit dan bersaiz
pinggang besar .
Wanita yang mengalami senggugut dan berukuran badan yang tidak sekata.
Wanita yang menghadapi masalah perut terlentur ke bawah, rahim dingin dangastroptosis . Wanita yang mudah berasa letih dan sentiasa sakit pinggang dan tulang belakang.
Wanita yang berbadan lemah .
Wanita yang mengalami payudara dan pinggul yang mengembang serta bonggol .
Wanita yang mengalami pengedaran darah yang kurang baik .
Wanita yang sentiasa berangin dalam perut dan bengkak air serta mengalami masalah ketidakseimbangan hormon.
Wanita yang mengalami sakit-sakit sendi dan masalah tulang belakang.
Remaja perempuan yang baru mengalami perubahan rangka tulang semasa melalui akhil baligh.



Kebaikan Body Slimming Girdle (in English)

-Perfect body II Slimming suit is using the Italy's world standard weaving technology,

choosing the high science and technology of the fine Lycra seamless material,

take shape as an organic whole, feel next to skin perfectly, high elastic, ventilate, which can make you feel freely. Standard of good quality fibers and high elastic materials, inner side inlaid memory steel, diaphanous net-veined co-operation with lace design, which make it has high ventilation.



Product description

- 2 pc set consisting of corset and girdle (Only skin colour)
- Slim down lower part of body by burning up the excess fat.
- Allow free movement with elastic materials
- Comfortable to wear.
- Re-shape body's curve, breast lifting, and hip lifting.
- Various thickness of neoprene and materials available.
- An amazing experience of far infrared rays and Anion from tourmaline and elite!


Perfect Body II Corset function
According to the principle of "Moving Fat", moving splendidly from one side to another side, repair the missing, shifting and prolepses fat, remove it to the right way. It also can modify the curves of the breast, lift breast, make plump and to shape the curves in each side. It also can prevent from humpback, correct the posture and make you wearing with no trace. All embody your beauty "S" shape.


Perfect Body II Girdle Function
Well-proportion build has accord to the waist curves. The trim waist design can shape the waist curves, control the fat accumulation between the waist and abdomen. The long panty can shrink the excess muscles of the tight, lift and shape the hip curves, modify the curves between buttock and tight, which can make the leg more charming and the curves more obvious.


The Slimming series
- Augment breast, slenderize waist, flatten abdomen at one time
- High technology slim theory reshapes curves effectively
- Top quality mesh fabrics and elastic laces make the lingerie more comfortable and flexible.


Jika berminat.. Sila hubungi

Iza 012-3949154 / 012-2413934

email - l_ieza@streamyx.com

atau YM - lan_ieza@yahoo.com